Lifestylemagazine over Noord-Nederland

Zomerse leestip: de 'Waddenliefde'-serie

Beleef een romantische zomer met deze zes feelgood verhalen. 

Waddenliefde

Zoek jij nog boeken om deze zomer te lezen? Dan heeft Noorderland een leuke tip voor je: de pas verschenen boekenserie Waddenliefde van auteur Susan Muskee. Deze serie speelt zich af op – de naam zegt het al – de Wadden. Voel in de verhalen niet alleen de liefde tussen de personages, maar ook de liefde voor onze Waddeneilanden.

Romance op de Wadden

De serie Waddenliefde neemt je mee naar Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland, Schiermonnikoog en als bonusverhaal: naar Borkum. Deze boeken hebben allemaal een liefdeselement, wat lekker vermakelijk is. Zie jij jezelf al met de benen languit in de zon liggen, genietend van een romantisch verhaal?

Waddenliefde valt onder het genre feelgood, wat betekent dat de verhalen er zijn om je blij te maken met hartverwarmende karakters, humor en romantiek. Zo organiseert Josje bijvoorbeeld een droombruiloft op Schiermonnikoog en heeft Valerie een oogje op haar collega in de souvenirwinkel op Terschelling. Je ontdekt meer over de verhalen van deze en andere personages in Waddenliefde.

Over de auteur

Susan Muskee is een Nederlandse auteur, stemacteur en gastvrouw van haar podcast Liefteratuur. Ze schreef eerder al verschillende boeken, zoals Nooit meer hetzelfde en Wie ik ben zonder jou.

Je vindt de serie Waddenliefde in de lokale boekhandel voor €15 per boek of als bundel voor €30.

Boekenkast
  • World of Romance
  • Adobe Stock, Harper Collings