Lifestylemagazine over Noord-Nederland

Doe mee aan onze wekelijkse fotowedstrijd

Doe mee aan de Kleuren in de natuur-fotochallenge! 12 weken lang kun je meedoen aan aan de fotowedstrijd, waarbij iedere week in het teken staat van een andere kleur.

fotowedstrijd

Doe mee aan de Kleuren in de natuur-fotochallenge! 12 weken lang kun je meedoen aan de fotowedstrijd, waarbij iedere week in het teken staat van een andere kleur.

Of je nu professioneel fotograaf bent of af en toe een foto schiet met je telefoon, volwassen of kind, iedereen mag meedoen aan de fotowedstrijd. Juist in deze tijd is het goed om lekker eropuit te gaan en de natuur te ervaren. Geniet met deze fotochallenge nóg meer van de natuur. Deze fotowedstrijd is in samenwerking met Uitgeverij De Vier Windstreken.

Vanaf 5 april maken we iedere maandag de kleur van de week bekend. In die week kun een foto insturen via het mailadres, door te reageren op Facebook of door ons en Uitgeverij De Vier Windstreken te taggen op Instagram. Iedere week wordt één winnaar gekozen die het boek Kleuren in de natuur wint. Alle twaalf de winnaars worden gepubliceerd in lifestylemagazine Noorderland. Houd vanaf 5 april je ogen open voor de aankondiging van de week!

Heb jij je ooit afgevraagd hoe geel ruikt? Hoe blauw klinkt? Of hoe roze zou voelen als je het kon aanraken? Je leest er alles over in dit boek. In het boek Kleuren in de natuur vind je de 12 meest bekende kleuren en hun schakeringen. Vaak loopt er een direct lijntje tussen hun naam en de natuur. Voor de artiest in de dop zit er achterin het boek zelfs een kleurencursus.

Natuur
  • Gea Veenstra / iStock