Shopping

De meeste geliefde winterjassen van wandelaars

Voor de fanatieke wandelaars die het niet kunnen laten om door de natuur te slenteren in de koudere maanden, is een winterjas die je beschermt tegen alle winterse elementen een absolute must.

Winnen: 2x emaillen mokken

Wat een kleurrijke motieven op deze emaillen mokken van Wild en Wolf! Maak nu kans op een van de mokken.

101 Assenaardigheden en meer

101 Assenaardigheden en meer is het tweede deel in de Nieuwe Asser Historische Reeks. Martin Hiemink laat je in dit boek meegenieten van indrukken van en weetjes over Assen.

Fit vega(n) food

Voedingsdeskundige Nanneke Schreurs en foodie José van Riele laten zien dat je ook met een vegetarisch of veganistisch dieet een gezonde lifestyle kunt hebben. Ze helpen je op weg met heerlijke plantaardige recepten.

Boeken- en muziekmarkt in Coevorden

Op zaterdag 23 juni vindt de jaarlijkse boekenmarkt plaats in het historische centrum van Coevorden. Ieder jaar wordt deze markt georganiseerd door de activiteitencommissie en trekt liefhebbers vanuit het hele land.

8/6 – 10/6: 3-daagse boekenbeurs in Gorredijk

Leeuwarden-Fryslân is in 2018 culturele hoofdstad van Europa, Gorredijk is 8, 9 en 10 juni aanstaande boekenhoofdstad van Nederland. Alle 6700 aanwezige ramsjtitels, in totaal meer dan drie miljoen boeken, worden scherp geprijsd.

Amsterdamse School handelsvaart aan boord van museumschip Emma

Het is dé trots van het Noordelijk Scheepvaartmuseum: de Emma (PW 17). Dit directievaartuig werd in 1922 gebouwd op Groninger scheepswerf Gideon. Het museumschip maakt dit jaar een nieuwe tocht door het prachtige Groninger Landschap.

111 plekken in Friesland die je gezien moet hebben

Maarten Boersema reisde voor "111 plekken in Friesland die je gezien moet hebben" zijn favoriete provincie door, op zoek naar de verschillende kanten die Fryslân te bieden heeft.

Handboek voor natuurwandelingen

Nederland is divers: we hebben strand en duin, bos, akkerland, weiland, hei, plassen, moeras, rivier, kwelder, beekdalen, heuvelland en stad. De Groningse Koos Dijksterhuis neemt je in Handboek voor natuurwandelingen mee door 12 landschappen.

De Moestuin – Floor Korte

Groente en fruit uit eigen tuin, de heerlijke geur van basilicum en munt in de lucht... daar dromen we allemaal wel van. In De Moestuin vertelt Floor Korte je alles over het bijhouden van een moestuin en alles wat daarbij komt kijken.

Zie ook