Lifestylemagazine over Noord-Nederland

Nieuw in Groningen: vaar mee met de terrasboot

Ontdek het meest beweeglijke terras van de stad. 

Nieuw in Groningen: vaar mee met de terrasboot

Houd jij van gezellig borrelen op een terrasje, en kijk je graag lekker om je heen terwijl je van je drankje geniet? Dan hebben wij van Noorderland een leuke plek voor je gevonden, want sinds 1 juni kun je in Groningen plaatsnemen op de terrasboot van Bootje Speciaal. Met dit nieuwe concept genaamd Terrasje Speciaal geniet je van een middag gezelligheid te water met een hapje en een drankje.

Rondvaartboot, maar dan net even anders

Terrasje Speciaal geeft een nieuwe twist aan de rondvaartboot: wél genieten van het uitzicht en de rust op het water, maar dan zonder verhaal van een gids. Handig als je Groningen inmiddels wel kent, of als je gewoon niet zo van rondvaarten houdt. Als bonus kun je er aan de bar terecht voor een drankje en lekkere hapjes.

Feestelijke ervaring

Terrasje Speciaal biedt daarnaast een breed programma aan activiteiten aan, van levendig dansen tot een rustig potje bingo. Ook voor wie een feestje wil organiseren is de boot een leuke tip: er passen groepen tot wel 78 personen op.

Praktische informatie

De terrasboot vertrekt vanuit het water tegenover het Centraal Station en is voorzien van alle gemakken, want het “cabriodak” kan dicht bij regen en er is een toilet aan boord. Lijkt het je leuk om mee te varen met de boot? Boeken kan via de website van Terrasje Speciaal. Voor €10 vaar je een uurtje mee met de boot, maar je kunt bij het boeken ook aangeven dat je wat langer wilt blijven. Dan kost het €5 per extra uur.

Uittips
  • Romy van der Lingen, Bootje Speciaal
  • Bootje Speciaal