Lifestylemagazine over Noord-Nederland

Zaterdag 21 augustus: fotografieworkshop bij Drents-Friese Wold

Nationaal Park Drents-Friese Wold leent zich bij uitstek voor mooie natuurfotografie.

Fotografie

Wil jij meer weten over fotografie in de natuur? Kom op zaterdag 21 augustus naar Buitencentrum Drents-Friese Wold voor een fotografieworkshop, georganiseerd door Staatsbosbeheer.

Voor deze workshop hoef je niet per se over een dure camera te beschikken: ook met een smartphone kun je al goede foto's schieten.

Nationaal Park Drents-Friese Wold, dicht bij Appelscha, leent zich bij uitstek voor mooie natuurfotografie, onder andere door de diversiteit aan landschappen in het gebied. Tijdens de workshop vertelt een ervaren fotograaf je over de techniek van het fotograferen, maar de focus ligt ook vooral op het leren kijken. Alle tips kun je tijdens de workshop direct in praktijk brengen, aangezien je meteen mooie foto’s gaat maken in het prachtige en afwisselende natuurgebied.

Informatie
Deze fotografieworkshop begint om 10.00 uur bij Buitencentrum Drents-Friese Wold en duurt ongeveer drie uur. Deelname kost €17,50 p.p. (inclusief een kop koffie of thee). Meld je vooraf aan via de website van Staatsbosbeheer.

Uittips
  • Staatsbosbeheer
  • Femke Banga