Lifestylemagazine over Noord-Nederland

Groninger Museum verlengt tentoonstelling over The Rolling Stones

De tentoonstelling is nog tot en met 18 april 2021 te zien.

Groninger Museum

Het Groninger Museum verlengt de tentoonstelling 'The Rolling Stones – Unzipped' tot en met 18 april 2021. De verlenging is een uiterste poging van het museum om de tentoonstelling zo lang mogelijk open te houden en zoveel mogelijk bezoekers toe te kunnen laten. Hierna is geen verlenging meer mogelijk omdat de expositie vanaf juni te zien is in Marseille.

Zodra bekend is wanneer het museum weer open mag, volgt meer informatie over de start van de ticketverkoop. Dit zal onder andere via de website en social mediakanalen van het Groninger Museum gecommuniceerd worden.

Over The Rolling Stones – Unzipped
De expositie toont ruim 400 originele objecten uit de verzameling van de Stones. Niet alleen instrumenten en stage designs zijn te zien, maar ook zeldzaam videomateriaal, persoonlijke dagboeken, iconische kostuums, postermateriaal, albumcovers en zelfs hun studio en het bescheiden verblijf in Edith Grove in Londen. Aangevuld met uniek filmmateriaal en interactieve technologie, geeft de tentoonstelling een uitzonderlijk inkijkje in 50 jaar geschiedenis van de band en de carrières van Mick Jagger, Keith Richards, Charlie Watts en Ronnie Wood.

Uittips
  • Groninger Museum
  • The Rolling Stones - Unzipped, foto: Siese Veenstra