Ingrediënten:
- 30 gram pistachenoten
- 6 eetlepels Griekse yoghurt
- 1 theelepel kaneelpoeder
- 1 theelepel suiker
- 2 eetlepels honing
- 3 Conference-peren
Zo maak je peertjes uit de airfryer:
- Verwarm de airfryer voor op 180 graden.
- Halveer de peren in de lengte en haal de klokhuizen eruit.
- Strooi de kaneel en suiker over de peren en bak ze in ongeveer 10 minuten in de airfryer.
- Hak ondertussen de pistachenoten fijn.
- Verdeel de peren over bordjes. Schep een eetlepel Griekse yoghurt in elk holletje waar eerst het klokhuis zat.
- Giet de honing over de peren en bestrooi ze met de pistachenoten.
- Serveer de peren bijvoorbeeld met een bolletje ijs.
Let op: de schil van de peren wordt vrij droog in de airfryer. Lepel daarom het vruchtvlees eruit in plaats van de hele peer op te eten.
Culinair
- Albert Heijn
- Adobe Stock