Lifestylemagazine over Noord-Nederland

Blad op je deurmat: profiteer nu van herfstkorting op Noorderland

Nu het officieel herfst is, geven we extra veel korting weg! Profiteer nu van maar liefst 45% korting op een (cadeau)abonnement op Noorderland; ideaal om cadeau te geven of om lekker voor jezelf te houden. We vertellen je hier hoe je van deze herfstkorting gebruik kunt maken.

Noorderland

Verhalen over bijzondere bezienswaardigheden en culturele hoogtepunten, lekkere streekgerechten, leuke uittips en interviews met bijzondere noorderlingen: lifestylemagazine Noorderland belicht alle facetten van Groningen, Drenthe en Friesland. Sluit tijdens onze herfstactie een voordelig (cadeau)abonnement af zodat je niks hoeft te missen van Noorderland.

Deze herfstactie is hét ideale cadeau – lekker voor jezelf of voor een dierbare – voor dit seizoen. Buiten is het guur en grijs; regen kletst tegen de ramen. Maar met Noorderland in huis beleef je óók binnen al het moois uit het noorden, en dat gewoon vanuit de luie stoel.

Tijdens deze speciale herfstactie ontvang je vier edities van Noorderland voor slechts €17,50. Dat is maar liefst 45% korting! Ga snel naar deze pagina om van de actie gebruik te maken. Je kunt dit abonnement cadeau geven of gewoon lekker voor jezelf houden. Geniet ervan!