Lifestylemagazine over Noord-Nederland

De Friese Julius en Groninger Jan: deze boeren doen mee aan Boer zoekt vrouw

Gisteravond zaten we weer massaal voor de buis: speciaal voor de kick-off van het nieuwe seizoen van Boer zoekt vrouw. Zes enthousiaste boeren gaan op zoek naar de liefde, waaronder twee boeren uit Noord-Nederland. Ga jij een brief schrijven? 

Boer zoekt vrouw

Liefdesavontuur

Boer zoekt vrouw is weer terug! Voor het twintigste jaar helpt presentatrice Yvon Jaspers vrijgezelle boeren in Nederland bij het vinden van die ene grote, speciale liefde. In het komende seizoen worden er zes enthousiaste boeren gevolgd, waaronder twee trotse boeren uit het noorden. Komen ze!

Boer Julius. Foto: Linelle Deunk - KRO-NCRV

Noordelijke trots

Julius is 35 jaar en runt een melkveebedrijf met meer dan 100 koeien. De Fries heeft een druk sociaal leven, maar hoopt dat er met Boer zoekt vrouw ook wat actie in zijn liefdesleven komt.

Boer Jan. Foto: Linelle Deunk - KRO-NCRV

De Groningse melkveehouder Jan is de oudste van de zes deelnemende boeren, maar doet qua energie niet onder voor de andere boeren. Met zijn 59 jaar kijkt hij er naar uit om niet meer alleen te zijn.

Benieuwd naar alle andere deelnemers? Die bekijk je via deze link.

Brief schrijven

Vlinders in de buik gekregen van Jan, Julius of een van de andere boeren? Je kunt tot en met zondag 6 oktober 2024 een brief schrijven via de website van Boer zoekt vrouw. Hoe het de zes boeren vergaat in hun zoektocht naar liefde is komend jaar te zien als het vervolg van de serie op tv komt.

Leuke twist

Dit nieuwe Boer zoekt vrouw-seizoen belooft een speciale te worden, want dit jaar is het twintig jaar geleden dat het populaire liefdesprogramma voor het eerst op de Nederlandse televisie te zien was. Daarom pakt het programma het dit jaar iets anders aan.

Yvon Jaspers: 'We gaan het dit jaar iets anders doen. Gisteravond maakte je kennis met zes bijzondere boeren en van alle zes blijven we het liefdesavontuur van begin tot eind volgen op televisie. Op deze manier speelt het aantal brieven geen rol en krijgt iedereen een kans. Voor de tv-kijker betekent dit nog meer dates, nog meer logeerpartijen en hopelijk nog meer liefde.'

Gaat het Julius lukken? En weet ook Jan de liefde te vinden? Wij zijn in ieder geval reuze benieuwd!

Mensen
  • KRO-NCRV
  • Linelle Deunk - KRO-NCRV