Lifestylemagazine over Noord-Nederland

Vier de zomer met Noorderland: zomereditie nu te koop

Met onder andere Arnold Veeman, een kijkje op Ameland, een inspirerende roadtrip door Friesland én extra veel puzzelplezier. 

Zomereditie Noorderland

Perfect voor de komende vakantie: de zomereditie van Noorderland is nu te koop in de winkels! Ook is deze editie vanuit de luie stoel te bestellen via onze eigen webshop.

Hindeloopen

We vinden het iedere jaar extra leuk om het zomernummer van Noorderland samen te stellen, en zo de leukste verhalen te verzamelen die je in de vakantiestemming brengen, of je nou op reis gaat of gewoon lekker in de achtertuin blijft. Want waarom zou je ook, als er dicht bij huis ook zoveel leuks te beleven valt. Zo roepen wij in dit nummer Elfstedenstad Hindeloopen uit als de Mooiste Plaats van Noord-Nederland 2024; de ideale bestemming om deze zomer te bezoeken. Wij vertellen je in deze gloednieuwe zomereditie waarom.

Mannenmoed en paardenkracht

Verder woonden we op het strand van Ameland een spektakel bij, waar met veel paardenkracht en mannenmoed een eeuwenoude traditie in stand wordt gehouden, een die je zelfs nergens anders op de wereld vindt. Wat een passie en doorzettingsvermogen! Ook spraken we met de Groningse zanger Arnold Veeman over zijn roots, gingen we op roadtrip door Friesland en verzamelden we de lekkerste BBQ-recepten voor je.

Veel leesplezier en we wensen je een fantastische zomer toe!