Lifestylemagazine over Noord-Nederland

Dit wil je hebben: deze betaalbare vuurkorf van Action

Warmte en gezelligheid voor een prikkie!

Vuurkorf

In de zomer is het heerlijk om in de tuin te zitten, maar tijdens onze Hollandse zomers kan het ’s avonds best fris worden. Voor wie toch graag buiten blijft heeft de redactie van Noorderland een handig product gevonden: een vuurkorf mét grill. Zo zit je er ’s avonds warm bij en maak je tegelijkertijd een snack klaar. De vuurkorf is daarnaast betaalbaar, want je koopt ‘m gewoon bij Action.

Kampvuur, maar dan net even anders

Wat wij leuk vinden aan deze vuurkorf van het merk RedFire is dat-ie een kampvuur-gevoel geeft, maar dan op een moderne manier. In het midden van de vuurkorf stook je een vuur voor gezelligheid en warmte. Wie trek krijgt kan bovendien een rooster boven het vuur plaatsen en daarop iets grillen. Daarnaast zit er een ijzeren bakplaat bij waar ook eten op klaargemaakt kan worden. Je hoeft dus geen stapel hout neer te zetten en met een stok boven het vuur knakworstjes te roosteren; in plaats daarvan zet je deze vuurkorf gewoon neer. Zie jij jezelf al bij het vuur zitten met een snack in de hand?

Foto: Action

De vuurkorf met grill is 83 centimeter hoog en heeft een diameter van 28 centimeter. Door het eenvoudige ontwerp en de matzwarte kleur zal-ie vast goed staan in iedere tuin (of op het balkon). Ook handig: de vuurkorf heeft een asla – een opvangbak voor asresten – en een opslag voor hout. Voor €129,95 koop je de korf bij Action, maar let op: hij is alleen online te bestellen.

Huis en tuin
  • Romy van der Lingen, Action
  • Action