Lifestylemagazine over Noord-Nederland

Zo maak je de lekkerste gevulde eieren met tonijn

Een heerlijk fris en romig hapje. 

gevulde eieren tonijn

Een hapje die het op iedere borrel of feestje goed doet: gevulde eieren! Eerder plaatsten we al dit traditionele recept voor de lekkerste gevulde eieren. Vandaag geven we daar een lekkere draai aan door er tonijn aan toe te voegen. Heerlijk fris en romig; zo maak je ze!

Ingrediënten:

  • 4 gekookte eieren
  • 90 gram tonijn (uitgelekt)
  • 1 eetlepel mayonaise
  • 1 eetlepel kwark
  • 1 theelepel mosterd
  • 1 bosuitje
  • snufje peper en zout

Zo maak je de gevulde eieren met tonijn:

  1. Halveer de eieren door de lengte en scheid de eierdooier van het eiwit.
  2. Doe de eierdooiers in een kommetje en prak deze fijn.
  3. Snijd de bosui fijn en voeg dit samen met de tonijn, mayonaise, kwark en mosterd toe aan de eierdooiers. Roer dit geheel goed en breng op smaak met zout en peper.
  4. Verdeel vervolgens het tonijnmengsel over de eiwitten. En klaar is kees!
Culinair
  • Kookfans
  • Adobe Stock