De leukste vakantieparken op de Waddeneilanden

Tijd om uit te waaien.

Foto: Unsplash

Voor een gezonde portie zon, zee en strand hoef je niet af te reizen naar verre oorden. Op de Waddeneilanden vind je namelijk rustgevende natuur en charmante badplaatsen. Ook zijn er meerdere prachtige vakantieparken waar je in luxe kunt verblijven. Meer weten over deze populaire locaties? In dit artikel tippen we de leukste vakantieparken op de Waddeneilanden. 

 

1. Landal Sluftervallei, Texel

Uitwaaien op Texel doe je het best tijdens een comfortabel verblijf in Landal Sluftervallei. Bungalows zijn beschikbaar voor kleine gezelschappen van vier personen tot grote groepen van wel 24 personen. Ook is er genoeg te doen voor zowel jong als oud: bijvoorbeeld zwemmen in het zwembad met diverse waterattracties en een apart kleuterbad. 

Ga je liever voor ultieme ontspanning? Dan kun je gebruikmaken van de wellnessfaciliteiten in het park. Ook hoef je de deur niet uit om lekker te eten: met een ontbijt-, gourmet-, en boodschappenservice wordt er goed voor je gezorgd! 

2. Vakantiepark Boomhiemke, Ameland

Ervaar het eilandleven op Ameland in vakantiepark Boomhiemke. Met charmante dorpjes zoals Hollum en Nes in de buurt en leuke activiteiten zoals bowlen, midgetgolf en een overdekt zwembad zal je je niet snel vervelen. Voor bootliefhebbers is er ook een mooie jachthaven om te ontdekken. 

Voor gezelschappen tot 12 personen zijn in het vakantiepark een aantal verschillende luxe lodges te vinden. Deze zijn modern ingericht en beschikken over alles wat je nodig hebt: comfortabele slaapkamers, een goed uitgeruste keuken en natuurlijk een gezellige woonkamer om uit te rusten na een drukke dag op het eiland. 

3. Résidence Terschelling, Terschelling

Lange fietsroutes, weelderige natuur en verschillende interessante musea: Terschelling heeft voor ieder wat wils! Vakantiepark Résidence Terschelling heeft in elk seizoen een hoop te bieden, zoals een fijne wellnessruimte en een binnenzwembad met bubbelbad. Ideaal voor een ontspannende en luxe ervaring. 

Het vakantiepark ligt in het dorpje Midsland, waar een aantal leuke uitgaansgelegenheden en restaurants te vinden zijn. Je kunt natuurlijk ook zelf koken, en in de ochtend is er een heerlijke ontbijtservice.  

De ultieme eilandervaring

In een van de bovenstaande vakantieparken geniet je optimaal van alles wat de verschillende Waddeneilanden te bieden hebben. Of je nou gaat om lekker uit te waaien op een van de mooie stranden of liever cultuur snuift in een charmant dorpje, het wordt een vakantie om nooit te vergeten! 


Laatste nieuws