Waddenspecial van Noorderland nu verkrijgbaar!

Beleef de Wadden met de nieuwste editie van Noorderland! Deze speciale editie staat volledig in het teken van het Nederlandse Waddengebied en is nu te koop in de winkels en onze webshop


Met meer dan 100 uittips droom je weg bij bijzondere (vakantie)bestemmingen waar je dat unieke waddengevoel beleeft. Van fiets- en wandelroutes langs de kust tot de leukste adressen op de eilanden: de nieuwe Waddenspecial van Noorderland is de ideale gids voor een dagje uit of een vakantie in het Waddengebied. 

Wereldformaat
We hebben in onze “achtertuin” een een uniek ecosysteem van wereldformaat, met de Waddenzee die op de Werelderfgoedlijst van Unesco staat. Daarmee staat het Wad opeens tussen alle andere grote natuurgebieden in de wereld, zoals de Grand Canyon in de Verenigde Staten en het Great Barrier Reef in Australië. Het Wad is dus een gebied om trots op te zijn, maar ook een om te koesteren.

Beleef het Waddengebied
Niet alleen de welbekende Waddeneilanden komen in deze Waddenspecial aan bod, maar ook het vasteland in Groningen en Friesland. ‘We moeten niet vergeten dat het Wad ook uit onze kuststreek bestaat. Om een heerlijk vakantiegevoel te beleven, hoef je niet per se de boot te pakken en naar de eilanden te gaan.’ In de Waddeneditie lees je onder andere over de Groningse regio Oldambt en deelt de redactie tientallen uitjes en mooie tochten langs de kust. 


Laatste nieuws