Lifestylemagazine over Noord-Nederland

High-end autodealers in Noord-Nederland

Ben je woonachtig in Noord-Nederland en wil je een exclusieve auto kopen? Dan zijn er in je omgeving genoeg mogelijkheden om een luxe, sportieve of zeldzame occasion op de kop te tikken. Hieronder een overzicht van de belangrijkste high-end autodealers in het noorden van Nederland. 

Autodealers

Munsterhuis Sportscars 

Waar: Hengelo
Munsterhuis is al meer dan 50 jaar in business als autobedrijf, waarvan 35 jaar als officiële distributeur van Ferrari in Nederland. Als Munsterhuis Sportscars verleent het bedrijf talloze diensten aan haar klanten, van onderhoud en verzekering tot schadeherstel. Je kunt er je eigen Ferrari samenstellen en kiezen uit allerhande tweedehands modellen.

Porsche Centrum 

Waar: Amsterdam, Deventer, Groningen, Heteren
In heel Nederland kun je Porsche-dealers vinden, zo ook in het noorden van het land. Je vindt een Porsche Centrum in Amsterdam, Deventer, Groningen en Heteren. Je kunt hier terecht voor het kopen, importeren en onderhoud van je Porsche.

Autobedrijf Wim Prins 

Waar: Nunspeet
Autobedrijf Wim Prins te Nunspeet is ooit ontstaan vanuit de liefde voor Alfa Romeo. Het bedrijf specialiseert zich daarnaast in Abarth, huistuner van Fiat. Wim Prins heeft ondertussen een indrukwekkende portefeuille opgebouwd, waarbij het exclusieve auto’s aanbiedt onder haar labels Esclusivo en Classics van merken als Ferrari, Lancia, Maserati, maar ook BMW en Jaguar.

De Caspers Collectie 

Waar: Eelde
De Caspers Collectie heeft een gevarieerd aanbod aan exclusieve auto's, bestaande uit klassieke BMW’s en Land Rovers en moderne, high-performance wagens van Mercedes-AMG en Donkervoort. Je kunt er zelfs terecht voor raceauto’s. Het bedrijf verzorgt tevens rij-evenementen.

De Bue Automotive 

Waar: Groningen
De Bue Automotive richt zich hoofdzakelijk op exclusieve auto’s van premiummerken uit Duitsland, zoals Audi, BMW, Mercedes-Benz en Porsche. Heel vreemd is dat niet, gezien oprichter Paul de Bue werkzaam was voor Pon Automotive en aan het roer stond van Porsche Centrum Groningen.

Auto Leitner 

Waar: Alkmaar
Bij Auto Leitner staat de passie voor exclusieve en bijzondere auto’s centraal. Bij het bedrijf kun je terecht voor allerlei zeldzame en begeerlijke bolides van merken als Bentley, BMW, Ferrari, Mercedes-Benz, Porsche, Rolls-Royce, evenals allerlei Japanse smaakmakers. Het gaat niet alleen om moderne auto’s, maar ook om youngtimers en klassiekers.

C Gallery Exclusive 

Waar: Zwaag
C Gallery Exclusive is een high-end autodealer met meer dan 15 jaar ervaring. Het bedrijf specialiseert zich in exclusieve, sportieve auto’s en streeft ernaar de droomauto van haar klanten te vinden. Met een aanbod van merken als Aston Martin, Audi, BMW, Ferrari, Lamborghini en Porsche moet dat wel lukken.

Firstgear Speed and Luxury Cars 

Waar: Enschede
Firstgear specialiseert zich in de verkoop van nieuwe auto’s en youngtimers met een sportief, luxe en exclusief randje. Het aanbod omvat merken als Audi, BMW, Ferrari, Mercedes-Benz, Land Rover, Porsche en Rolls-Royce en laat zich niet beperken tot sportwagens, daar je er ook SUV’s, stationwagons en hatchbacks vindt.

Gallery Aaldering 

Waar: Brummen
Gallery Aaldering is een familiebedrijf dat sinds 1975 actief is en een diepgewortelde liefde voor auto’s heeft. Je hoeft maar één blik op het pand en de collectie te werpen om te begrijpen dat daar geen woord van gelogen is. Het bedrijf heeft een diverse verzameling van voornamelijk klassieke auto’s en is inmiddels een van de grootste aanbieders van Europa.