Lifestylemagazine over Noord-Nederland

Win kaarten voor theatervoorstelling Het Pauperparadijs

Zo maak je kans!

Tekst: redactie Noorderland | Foto: Het Pauperparadijs 

Het Pauperparadijs keert terug! Het succesvolle theaterspektakel over arm en rijk was jaren geleden te zien in het Drentse koloniedorp Veenhuizen. Deze zomer treden de acteurs en musici van Het Pauperparadijs opnieuw op en jij kunt erbij zijn. 

Het Pauperparadijs

De theatervoorstelling Het Pauperparadijs, geïnspireerd op het gelijknamige boek van Suzanna Jansen, neemt je op het binnenplein van het Gevangenismuseum in Veenhuizen mee terug in de tijd. Op een nacht in 1826 worden kinderen van een Amsterdams weeshuis naar Veenhuizen gedeporteerd met als doel om hen, net zoals duizenden andere “paupers” in Nederland, te heropvoeden en beschaafde mensen van ze te maken. Maar dat leek niet te gebeuren: ze leefden onder erbarmelijke omstandigheden en niemand wilde iets met ze te maken hebben. Ontdek in de indrukwekkende voorstelling, met prachtige livemuziek, hoe dit historisch stukje Werelderfgoed ontstond.

Noorderland mag 2x2 kaarten voor Het Pauperparadijs – dag en tijdstip naar keuze (met uitzondering van de premières) – weggeven! Vul het onderstaande formulier voor vrijdag 28 april 2023 in om kans te maken. De winnaars ontvangen persoonlijk bericht.

[mail-win-form id='3']