Nieuwste Noorderland-editie nu verkrijgbaar!

De nieuwste Noorderland-editie, die helemaal in het teken staat van het thema ‘Onderweg’, is vanaf nu te koop in de (boeken)winkels en onze online webshop.


Wij nemen je in deze nieuwe editie graag mee op avontuur, naar prachtige (natuur)gebieden, idyllische dorpjes en bruisende steden in het noorden. Voor dit nummer reisden we af naar Stadskanaal en maakten daar een historisch ritje over de oudste spoorlijn van Nederland. En over historie gesproken: we stapten ook vanaf de Grote Markt in Groningen op de fiets en volgden de Stadsweg, een eeuwenoude route waarop vroeger veel handel werd bedreven.

Verder doken we de geschiedenis van Elfstedenstad Bolsward in, beleefden we een “virtuele tocht” in Drenthe en bezochten we het nostalgische huiskamercafé ’t Zielhoes in Noordpolderzijl, de ideale tussenstop voor toeristen, wadlopers en wielrenners. Doe zelf ook de wandelschoenen aan of stap op de pedalen: de vele routes – van wandeling tot autotocht – in deze editie bieden genoeg inspiratie. Onderweg trek gekregen? Ook dáár hebben we aan gedacht: we maakten heerlijke picknickgerechten die je in een handomdraai maakt. Laat de wandeling of fietsrit maar beginnen! We wensen je veel plezier tijdens al je tochten in het mooie noorden.


Laatste nieuws