Stappen zetten in Stapril

Tekst: Stapril | Fotografie:

De meesten van ons zitten veel thuis en bewegen te weinig, terwijl het juist zo belangrijk is om gezond te leven. Tijd voor actie dus! Stapril kan je helpen om meer in beweging te komen. De hele maand april, elke dag 10.000 stappen zetten voor een betere fysieke en mentale gezondheid voor jezelf én om geld in te zamelen voor Het Vergeten Kind.


Het Vergeten Kind zet zich in voor kwetsbare kinderen en jongeren in Nederland die opgroeien in een onveilige of instabiele thuissituatie of noodgedwongen verblijven in een opvanglocatie. De stichting zorgt dat zij zich gehoord en gezien voelen en dat zij op een veilige en stabiele plek wonen en zich positief kunnen ontwikkelen, zodat zij uitgroeien tot gelukkige volwassenen en volwaardig meedoen in de maatschappij.

Hoe werkt Stapril?
Je kunt als particulier deelnemen of met een bedrijf. Ook kun je bij inschrijving een team aanmaken. Ga binnen jouw team de strijd aan met collega’s, vrienden, familie en alle andere deelnemers. Wie zet de meeste stappen in de maand april? Je kunt ook samen strijden tegen andere teams.

Na inschrijving krijg je een eigen fondsenwervende pagina, waarmee je jouw vrienden, familie en collega’s kan vragen om een kleine bijdrage voor vergeten kinderen. Vanaf 1 april ga je lekker wandelen, elke dag minimaal 10.000 stappen. De gezette stappen kun je elke dag invoeren via de interactieve kalender op je persoonlijke pagina. Ook krijg je in de kalender dagelijks tips over vitaliteit en zijn er extra uitdagingen, leuk en leerzaam dus! Op 30 april wordt de stappenchallenge op een feestelijke manier afgesloten. Wie heeft het meeste geld opgehaald voor Het Vergeten Kind? En wie heeft de meeste stappen gezet?


Laatste nieuws