Lifestylemagazine over Noord-Nederland

De nieuwste Noorderland is nu verkrijgbaar

Het eerste Noorderland magazine van 2021 is een feit en ligt bij veel abonnees al op de mat.

Noorderland

Het eerste Noorderland magazine van 2021 is een feit en ligt bij veel abonnees al op de mat. Normaal gesproken zouden we nu aankondigen: 'het magazine ligt in de winkels!', maar door de voortdurende lockdown zijn boekhandels helaas nog steeds gesloten en is het magazine bijna niet in winkels te verkrijgen. Gelukkig is Noorderland nog wél online te bestellen.

Noorderland 2021-1 staat helemaal in het teken van rust. Zo nemen we een kijkje op het Dwingelderveld, een van de stilste gebieden van het land. Ook zoeken we de rust op in Giethoorn en Nationaal Park Weerribben-Wieden, waar het juist buiten het hoogseizoen erg goed toeven is. Verder is er aandacht voor kunstschilder Klaas Koopmans en het Klooster Ter Apel.

Het magazine is nu te bestellen via tijdschrift.land. Speciaal omdat de winkels dicht zijn is er een mooie actie: koop nu 3 magazines met 50% korting. Zo kun je je collectie magazines aanvullen met oudere edities van Noorderland, of combineer Noorderland met een van de andere tijdschriften. Gebruik hiervoor code LOCKDOWN50.