Lifestylemagazine over Noord-Nederland

Herfst bij Streekproductenmarkt Nienoord

Op de Streekproductenmarkt Nienoord op 3 oktober vind je volop pompoenen en nog allerlei andere lekkernijen uit de streek.

Streekproductenmarkt Nienoord

Het is herfst, dus dat betekent dat het tijd is voor pompoen! Op de Streekproductenmarkt Nienoord op 3 oktober vind je volop pompoenen en nog allerlei andere lekkernijen uit de streek.

Op 3 oktober is de Streekproductenmarkt Nienoord van 10.00 tot 16.00 uur geopend op het erf van Landgoedboerderij Oosterheerdt. Anja's Pompoenenboerderij is aanwezig met schitterende pompoenen en kalebassen voor leuke najaarsdecoratie. Ook heeft ze prachtige pompoen-bloemstukken voor je interieur en eetbare pompoenen voor heerlijke gerechten.

Naast Anja's Pompoenboerderij is ook Inmakenenzo van de partij, zij verkopen heerlijke ingemaakte en geweckte appels en peren uit eigen boomgaard. Natuurlijk Afke heeft bramenjam gemaakt van de bramenoogst en Het Lekkere Winkeltje verkoopt diverse soorten droge worst en snert uit eigen keuken. Kortom, het belooft een middag vol najaarssmaken te worden.

Verder wordt er nog honing verkocht door Imker Kapma, jams van De Poffertery en groenten van Flores del Campo. Kom op 3 oktober naar Landgoedboerderij Oosterheerdt en proef de herfst bij Streekproductenmarkt Nienoord!

Datum: 3 oktober 2020
Tijd: 10.00-16.00
Adres: Oosterheerdtstraat 7, 9351 BK Leek
Info: www.streekproductenmarktnienoord.nl

Uittips
  • iStock