Lifestylemagazine over Noord-Nederland

Laatste kans: 3x Noorderland voor slechts €15

Neem nu een proefabonnement op Noorderland voor slechts €15.

Noorderland

LAATSTE KANS!

Het is een gekke tijd. Wegens het nieuwe coronavirus zitten de meeste mensen noodgedwongen thuis. Waar Noorderland normaal uittips deelt en mensen aanspoort om lekker eropuit te gaan, kunnen we nu alleen maar adviseren om thuis te blijven en de adviezen van de overheid op te volgen. Om een hart onder de riem te steken, hebben we een mooie aanbieding: een proefabonnement op Noorderland. Noorderland wordt drie keer gratis thuisbezorgd voor slechts €15 en loopt daarna automatisch af. Voor jezelf, of om cadeau te doen aan een ander.

Juist nu het voorjaar aanbreekt, zijn we geneigd om lekker eropuit te gaan. Ons magazine en de website staan normaal gesproken dan ook tjokvol wandelingen, markten en open dagen. Maar gelukkig heeft Noorderland nog veel meer te bieden: inspirerende verhalen over het noorden, schitterende fotografie en interviews met interessante mensen. Zo kun je genieten van ons prachtige noorden, gewoon uit je luie stoel.

Tijdens deze onzekere tijd hebben we een speciale aanbieding: je ontvangt 3x Noorderland voor slechts €15. Het magazine wordt gratis bij je thuisbezorgd. Je hoeft dus niet meer de deur uit! Het abonnement loopt na drie keer automatisch af. Je kunt het abonnement ook heel gemakkelijk cadeau doen. Mis dit voordeel niet en geniet de komende tijd van de meest bijzondere verhalen uit Groningen, Drenthe en Friesland. 

Klik hier om jouw (cadeau)abonnement af te sluiten. Deze actie loopt nog tot en met 28 april.

Magazine
  • iStock