Lifestylemagazine over Noord-Nederland

Hebben: nieuwe reisgids over Groningen

Leuk voor trotse inwoners én nieuwsgierige toeristen!

Tekst en fotografie: mo’media bv, time to momo

Of er nu jarenlang woont, er regelmatig op bezoek komt of de provincie pas voor het eerst bezoekt: in Groningen valt altijd iets nieuws te ontdekken. Dat weet Time to Momo, een bekende uitgever van reisgidsen, ook maar al te goed. Daarom brengen zij een speciale reisgids over Groningen uit die gevuld is met honderden (uit)tips. Ontdek de leukste adresjes, mooiste routes en culturele hoogtepunten van stad én land. 

Reisgids vol tips

In de noordelijkste provincie van Nederland valt een hoop te ontdekken. Mooie dorpen met charmante huizen, bijzondere cafés waar de tijd lijkt stil te staan en energieke ondernemers die oude ambachten nieuw leven inblazen: we kunnen er geen genoeg van krijgen.

De gloednieuwe reisgids over Groningen van Time to momo neemt je mee naar stad en land, naar grote hoogtes en kleine geneugtes, naar hippe nieuwkomers en karakteristieke klassiekers. Ga op zoek naar de lekkerste eierbal van de provincie, proost met lokaal gebrouwen biertjes uit de voormalige Graanrepubliek en waan je een kasteelheer- of vrouw in een van de vele borgen die de provincie rijk is. Met de honderden tips en trips in het gidsje plan je een cultureel verantwoord dagje uit, een verfrissend weekend weg of een avontuurlijke week in en door Groningen.

De gids is vanaf nu voor €21,99 verkrijgbaar bij de boekhandel of online.

Over de auteur

De reisgids is samengesteld door local Karen Brandsma-Jansen. Van jongs af aan was zij al vaak in Groningen te vinden. Ondanks dat ze is geboren in Drenthe, voelt ze zich een echte Groninger. Als student viel ze als een blok voor deze stad: het bruisende leven, de gezelligheid en het gevoel van saamhorigheid maakten haar verliefd op Groningen en die liefde is nooit meer weggegaan. Voor deze gids leerde ze Groningen nóg beter kennen en deelt ze al haar favoriete adressen met de lezers.