Lifestylemagazine over Noord-Nederland

Beleef de Tall Ships Races Harlingen: koop nu je kaartje voor een vaartocht

Tekst en foto: Harlingen Sail 

De kaartverkoop voor de vaartochten tijdens de Tall Ships Races Harlingen is onlangs gestart. Het publiek kan bijvoorbeeld een bijzondere vaartocht op het Wad maken met een tallship of een traditioneel zeilschip uit de vloot van de Historische Zeilvaart Harlingen.  

Tall Ship Races 2022 Harlingen

Harlingen is een van de gasthavens van de Tall Ships Races 2022. De start is op 9 juli in Esbjerg (Denemarken); van 14 tot en met 17 juli liggen de tallships in Harlingen. Aan het evenement nemen ongeveer 50 van ’s werelds grootste zeilschepen deel. Er is volop mogelijkheid om de schepen aan de kade te bewonderen, publiek kan een vaartocht maken en er zijn tal van andere activiteiten, zoals straattheater en muzikale optredens. 

Vaartochten en lunch- en borrelboxen

Je kunt de kaarten voor de vaartochten vanaf nu bestellen via de website van het evenement. ’Het is dé manier om een nautisch evenement als de Tall Ships Races Harlingen te ervaren’, aldus Lieuwe Krol, directeur van de Tall Ships Races Harlingen. Je kunt je vaartocht ook uitbreiden met een lunchbox of borrelbox. De versnaperingen in deze boxen zijn bereid met producten die van het Wad komen of in het Waddengebied te vinden zijn, zoals Brandarisbrood en Friese nagelkaas.