Lifestylemagazine over Noord-Nederland

Zondag 14 november: Stadswandeling Groningen met StoryTrail

Beleef de mooiste verhalen uit de Groningse stadsgeschiedenis.

StoryTrail

Op zondag 14 november vertelt acteur Johannes van theatergezelschap Stadsavonturen de mooiste en spannendste verhalen uit de geschiedenis van Groningen. Tijdens de StoryTrail stadswandeling neemt hij zijn publiek mee naar het diepe donkere stadsverleden.

Een Groningse stadswandeling met Johannes is een bijzondere belevenis. Verhalen die de mensen elkaar al eeuwenlang hebben doorverteld, brengt hij op meeslepende wijze tot leven. Je komt terecht in een stad vol prachtige sagen en legenden over liefde, strijdlust, vernuft en opofferingsgezindheid.

Je ontmoet sluwe kooplieden, barse krijgsheren, ijverige studenten, oersterke turfdragers, én natuurlijk de enige echte bisschop Bommen Berend. Slenter door straten en stegen, verdwaal in lang vervlogen stadsverhalen en bewonder de helden van vroeger… De StoryTrail stadswandeling Groningen is een heerlijk vertelavontuur voor jong en oud.

De StoryTrail stadswandeling Groningen begint op zondag 14 november 2021 om 14.00 uur. Reserveren is noodzakelijk en kan via de website van StoryTrail.

Uittips
  • StoryTrail.nl
  • StoryTrail.nl