Lifestylemagazine over Noord-Nederland

Nieuwste editie nu verkrijgbaar!

Het zomernummer van Noorderland is nu te koop in de (online) winkel.

Noorderland 5 2021

De nieuwste Noorderland ligt vanaf nu in de (online) winkel! Deze gloednieuwe editie staat helemaal in het teken van een heerlijk vakantiegevoel in eigen (Noorder)land.

Voor dit nieuwe zomernummer trokken we onder andere naar Ameland en spraken daar met de noordelijke diva Imca Marina, we namen plaats in een heuse tuktuk en maakten een tocht door het Lauwersmeergebied, we bezochten in Drenthe de talloze hunebedden tijdens een heerlijke roadtrip en keken in Sneek terug én vooruit op de meest bekende week van de Friese stad. Nog geen vakantieplannen? We weten zeker dat de hotspots in deze editie voor inspiratie zorgen. En een vakantie in eigen “Tuinesië”? Met onze nieuwe recepten tover je op gemakkelijke wijze een zomers en lokaal feestje op de buitentafel.

Of je dit zomernummer nu op je vakantieadres leest of vanuit de hangmat in je eigen tuin: met de talloze noordelijke bestemmingen, bezienswaardigheden en (natuur)gebieden in dit nieuwe nummer weten we zeker dat je heerlijk wegdroomt. Op naar een geweldige zomer!

Benieuwd naar het zomernummer? Dit nummer is nu te koop in de winkels of je bestelt 'm gemakkelijk via onze webshop.

Magazine
  • Redactie Noorderland