Lifestylemagazine over Noord-Nederland

Camping De Drie Provinciën beste camping voor rustzoekers

Camping De Drie Provinciën was genomineerd in de categorie 'De mooiste charmecamping', en is als enige een camping uitsluitend voor volwassenen.

camping

Vorige week, 13 januari, werden de winnaars bekendgemaakt van de ANWB-verkiezing Camping van het Jaar 2021. Camping De Drie Provinciën was genomineerd in de categorie 'De mooiste charmecamping', en is als enige een camping uitsluitend voor volwassenen.

Al dertig jaar organiseert ANWB Kamperen de ‘Camping van het Jaar’- verkiezing. Ieder jaar roept de ANWB campings in verschillende categorieën uit tot 'Camping van het Jaar'. De winnaars worden bepaald aan de hand van beoordelingen door gasten. Gedurende afgelopen kampeerseizoen hebben bijna 25.000 Nederlandse kampeerders hun stem laten horen om hun favoriete camping te ondersteunen.

Opvallend is dat ‘adults only’ camping De Drie Provinciën in Een West (Drenthe) voor de vijfde keer in de top 3 van Mooiste Charme Camping staat. Bij charme campings gaat het vooral om idyllische plekken en de gastvrijheid. Kampeerders noemen camping De Drie Provinciën een 'oase van stilte'. Doordat er geen spelende kinderen zijn is de rust hier gegarandeerd. Verder roemen de kampeerders de hartelijke sfeer die er heerst op het parkachtige terrein en de landelijk omgeving tegen het bos aan. Het goede restaurant is ook een veel genoemd pluspunt. Kortom een schitterende plek voor de volwassen levensgenieters

Ronald Boels en Brigitte Koninga van De Drie Provinciën zijn trots en vereerd dat hun camping weer zo goed gewaardeerd is. Zeker na dit bijzondere jaar: 'We zijn heel gelukkig dat onze gasten zo tevreden zijn, zelfs met de corona-maatregelen die we hebben moeten treffen. Deze nominatie geeft ons een boost voor een fantastisch 2021', aldus het trotse stel.

De Drie Provinciën ligt centraal te midden van Groningen, Friesland en Drenthe. Het is een 50+camping, gericht op volwassenen zonder kinderen. Waarbij rustzoekers van alle leeftijden welkom zijn. De Drie Provinciën beschikt over 141 kampeerplaatsen, drie sanitairgebouwen, drie visvijvers en een restaurant. Met name kampeerders die zichzelf vermaken met fietsen, wandelen of vissen voelen zich hier thuis.
www.dedrieprovincien.nl

Uittips
  • Camping De Drie Provinciën