Lifestylemagazine over Noord-Nederland

Leestip: reisgids ‘Nederland – vakantie in eigen land’

In de nieuwe reisgids beschrijven Marlou Jacobs en Godfried van Loo 20 bijzondere regio’s in Nederland waarin rust en ruimte centraal staan.

Reisgids

Door het coronavirus blijven we meer op eigen bodem. De nieuwe reisgids Nederland – vakantie in eigen land van REiSREPORT bewijst dat dat absoluut geen straf hoeft te zijn.

In de nieuwe reisgids – of noem het gerust een “vakantiebijbel” – beschrijven auteurs Marlou Jacobs en Godfried van Loo 20 bijzondere regio’s in Nederland waarin rust en ruimte centraal staan. Ontdek bijvoorbeeld de groene velden van het Fryske Wâlden of trek verder het land in en bewonder het heuvelachtige Zuid-Limburg.

Nederland - vakantie in eigen land is voorzien van prachtige fotografie en achtergrondverhalen per bestemming. Lezers worden bovendien op weg geholpen met tientallen fiets- en wandelroutes en kaarten. Ook worden in de gids zo’n 80 kleinschalige accommodaties genoemd zodat lezers hun trip helemaal compleet kunnen maken.

Godfried van Loo: “Nederland heeft veel meer te bieden dan de bekende steden, de populaire natuurgebieden en grote vakantieparken. Met dit boek hebben we bijzondere en karakteristieke gebieden in kaart gebracht waardoor een vakantie in eigen land interessanter en verrassender wordt dan ooit.”

De reisgids is voor €20 verkrijgbaar in geselecteerde boekhandels en in de webshop van REiSREPORT.

Cultuur
  • Redactie Noorderland, REiSREPORT
  • REiSREPORT