Lifestylemagazine over Noord-Nederland

De nieuwste Noorderland ligt nu in de winkels!

De nieuwste editie van Noorderland, gevuld met veel inspiratie én (lees)plezier voor de zomer, is nu te koop.

Noorderland nr. 5 2020

Niet de Côte d’Azur, maar het heerlijke blauwe water van het Nije Hemelriek. Niet flaneren langs de Franse kust, maar lekker zonnebaden op het strand van Ameland. Geen autorit door Italië, maar een sportieve fietstocht door het Groningse landschap. Het coronavirus gooit al een aantal maanden roet in het eten en zorgt ervoor dat de wereld compleet op z’n kop staat. Maar terwijl we met de gevolgen van het virus kampen, brengt het tegelijkertijd ook meer bewustwording met zich mee: we staan vaker stil bij wat we wél hebben en kunnen en proberen er het beste van te maken.  

Zo hoeven we heus niet het vliegtuig te pakken om ergens anders – ver weg – vakantie te vieren. Want nu we deze zomer meer op eigen bodem blijven, realiseren we pas écht hoe mooi ons eigen (Noorder)land is. Of je nu deze zomer thuis blijft of een weekje ergens anders in het land vertoeft: binnen onze grenzen is er op het land, in het water en zelfs in de lucht genoeg te beleven.

Dat bewijst dit gloednieuwe zomernummer, dat een bron van inspiratie is voor een heerlijke staycation of dagje uit in eigen land. Of beter gezegd: in ons eigen Nóórderland! In deze editie stuiten we onder andere op een tropische verrassing in de Drentse bossen, volgen we de kunstzinnige Fonteinenroute in Friesland, duiken we in zee op Ameland en vieren we de verjaardag van een historisch watergemaal in Groningen. 

Met meer dan 100 pagina’s aan reportages, interviews, recepten en vermaak (bekijk het exclusieve Noorderland-vakantieboek!) weten we zeker dat we – ondanks alles – een onvergetelijke zomer kunnen beleven, en dat “gewoon” in ons eigen land. We wensen je een fijne vakantie!  

Benieuwd geworden? Je koopt deze nieuwe editie nu in de winkels of je bestelt 'm gemakkelijk online in onze webshop.

Magazine
  • Redactie Noorderland