Lifestylemagazine over Noord-Nederland

24 november t/m 13 januari: Wintersalon in Galerie de Roos van Tudor

Voor de wintermaanden is in Galerie de Roos van Tudor in Leeuwarden een Wintersalon ingericht.

Tekst en foto: Galerie de Roos van Tudor

Voor de wintermaanden is in Galerie de Roos van Tudor in Leeuwarden een Wintersalon ingericht. Deze boeiende tentoonstelling zit vol verrassingen. Het is interessant om als galerie eens een groot overzicht te geven van kunstwerken, in plaats van de gebruikelijke solo of duo tentoonstelling die in de planning van de galerie door het hele jaar getoond wordt.

De kunstenaars van de galerie zijn zeer gevarieerd in hun techniek daarom zijn er verschillende uitingen te zien, zoals: schilderijen, bronzen beelden, keramiek, objecten, fotografie, grafiek en design. Verschillende nieuwe kunstenaars worden geïntroduceerd en nieuwe werken van de bekende kunstenaars zijn in de expositie opgenomen. Onder andere de volgende bekende kunstenaars zijn te zien: Ton Bouchier, Corjan Nodelijk, Henk Krist, Sari Piek, Hendrik Elings, Maartje Strik, Abe Gerlsma, Euf Lindeboom, Rob van Bergen, Ellen Claire Boomsma, Pim Velthuizen. Nikki Pelaez, Su Kroker Saskia Wagenvoort, Evert van Hemert en vele verrassende werken zoals van Robert Zandvliet, Boele Bregman en Sjoerd de Vries.

De opening is op 25 november om 16.00 uur. Tijdens de opening is er een muzikaal optreden van schrijver en muzikant Hein Jaap Hilarides.