Lifestylemagazine over Noord-Nederland

23 juni: Lauswolt Zomerconcert

Zondag 23 juni vindt voor de 15de keer het Lauswolt Zomerconcert plaats.

Tekst: redactie Noorderland | Foto: Lauswolt

Zondag 23 juni vindt voor de 15de keer het Lauswolt Zomerconcert plaats. Het Noord Nederlands Orkest vertolkt op Landgoed Lauswolt in Beetsterzwaag op klassieke wijze verscheidene bekende muziekstukken. Denk aan Wagner en Tsjaikovski, maar ook hits van onder andere Queen komen voorbij.

Het belooft een prachtige middag vol muziek te worden op Landgoed Lauswolt. Het Noord Nederlands Orkest speelt deze dag onder leiding van de Zweedse dirigent Per-Otto Johansson een selectie van werken van onder andere Wagner en Tsjaikovski, opera-aria’s van Verdi en Puccini en hits van popband Queen. Internationaal geprezen sopraan Annemarie Kremer is aanwezig en ook Joseph Clark, dé vertolker van Queen-hits, doet mee. De middag wordt gepresenteerd door Flikken Maastricht-actrice en klassiekemuziekpromotor Angela Schijf.

Vanaf 14.30 kun je op het landgoed terecht voor een heerlijk aperitief en een feestelijke High Wine. Het Lauswolt Zomerconcert duurt van 15.00 uur tot ongeveer 17.00, waarna het wordt afgesloten met het laatste deel van de High Wine. Kinderen zijn ook welkom, er is namelijk een speciaal (begeleid) kinderprogramma vanaf vier jaar oud, waardoor ouders ongestoord van het concert kunnen genieten.

De prijs is €87,50 per persoon inclusief High Wine. Voor kinderen €32,50 inclusief programma, begeleiding en iets lekkers. Meer informatie over prijzen en arrangementen vind je op de website.