Lifestylemagazine over Noord-Nederland

Deze miljoenenvilla’s zijn nu te koop in het noorden

Om bij weg te dromen!

Foto: Unsplash

Even binnengluren bij anderen: Funda afstruinen is voor veel mensen een hobby, zelfs als ze niet op zoek zijn naar een huis. Vooral grote huizen met enorme landgoederen zijn in trek bij de liefhebbers. Welke miljoenenvilla’s worden op dit moment aangeboden in het Hoge Noorden? Wij gingen voor je op zoek! 

1. Godehardusleane 2 - Hempens (Friesland)

Een moderne, sfeervolle villa met rietgedekte dak én oprijlaan: dit huis is voor velen om van weg te dromen. Maar niet alleen van buiten is deze villa een parel, ook binnen kijk je je ogen uit. Visgraatvloeren, stalen taatsdeuren en zwarte kozijnen: dit huis heeft het allemaal. En daar krijg je ook nog eens een perceel bij van 1.175 m2 met prachtig uitzicht over groen. Voor dit alles moet je wel 1,2 miljoen euro neerleggen. Kijk je mee? Je vindt het huis hier.  

2. Noorderdiep 21 - Nieuw-Buinen (Drenthe)

Wie wil er nu niet een eigen infinity pool in huis waarbij je tegelijkertijd kijkt naar je favoriete film? Juist, iedereen. Dit ultramoderne huis in Nieuw-Buinen heeft daarnaast een privé bioscoop, hamam én wijnkamer. De zwevende open haard en het enorme kookeiland maken de sfeer helemaal af. Een ultieme droom, waar ook wel een flink prijskaartje aan hangt van 1,9 miljoen euro. Benieuwd geworden? Bekijk het huis hier en laat je betoveren door de prachtige foto’s.  

3. Zuiderpark 26 - Groningen (Groningen)

Over karakteristiek gesproken: dit rijksmonument in Groningen uit de jaren 80 van de 19de eeuw heeft een royale uitstraling. In het pand vind je prachtige authentieke details terug, zoals glas-in-lood ramen, marmeren vloeren, een statige trap en ‘en suite’ deuren. Het pand bevindt zich daarbij super centraal in het centrum van Groningen, waardoor je in mum van tijd bij de winkels, terrasjes of het Groninger Museum bent. De stadsvilla is dan ook niet goedkoop: voor bijna 1,6 miljoen is ‘ie van jou! 

Huizen in het noorden

Misschien droom jij ook wel om in zo’n prachtige villa te wonen. Je kan je hypotheek vergelijken om direct te zien hoeveel jij kan lenen. Zijn deze huizen boven je budget? In het noorden vind je ook prachtige huizen met een vriendelijker prijskaartje. Veel plezier met het vinden van het huis van jouw dromen!