Lifestylemagazine over Noord-Nederland

Mooi voor jezelf of voor een dierbare: geef Noorderland cadeau

Een cadeautip!

Tekst en foto: redactie Noorderland

Leuk voor onder de kerstboom of met Sinterklaasavond: verras een liefhebber van het noorden met een cadeau-abonnement op lifestylemagazine Noorderland (of trakteer lekker jezelf!). Noorderland geeft tijdens de feestdagen maar liefst 37% korting weg op (cadeau-)abonnementen.

In hét tijdschrift over Groningen, Drenthe, Friesland en de Waddeneilanden geniet je elke editie weer van interessante reportages en achtergrondverhalen, interviews met bijzondere noorderlingen, lekkere (streek)recepten en laat je je inspireren door de leukste uittips.

Wil je tijdens de feestperiode iemand verrassen met een cadeau-abonnement op Noorderland? Of wil je zelf abonnee worden? Tijdens de feestdagen geeft Noorderland veel korting weg. Zo kun je een halfjaarabonnement (vier nummers) voor slechts €20 afsluiten of een jaarabonnement (acht nummers) voor maar €40. Dat is maar liefst 37% korting!

Ga naar noorderland.nl/cadeau of bel tel. 0251 – 257924 (maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur) om het (cadeau-)abonnement af te sluiten.

Met dit voordeel geniet je van het mooiste van Noord-Nederland, inclusief gratis thuisbezorging. Deze actie loopt tot en met 16 januari 2024.