Lifestylemagazine over Noord-Nederland

3x lekkere recepten voor Pasen

Heerlijk bij het paasontbijt of als tussendoortje.

Tekst: redactie Noorderland | Fotografie: José van Riele, iStock, Unsplash

Van een uitgebreide paasbrunch tot een gezellig momentje met koffie en taart: Pasen is bij uitstek het moment om los te gaan in de keuken. Op zoek naar wat inspiratie én heb je zoete trek? We hebben de lekkerste paasrecepten voor je. 

Cake met frambozen en witte chocolade

Zin in een lekkere zoete hap, maar heb je niet veel tijd rond de Paasdagen? Maak dan deze cake met frambozenmousse en witte chocolade. Super simpel, maar wel groots resultaat. Je bekijkt hier het recept.

Paasbrood met amandelspijs

Zeg je Pasen, dan denk je vaak aan het lekkere paasbrood met amandelspijs. Je kunt dit brood kopen in de supermarkt of bij de bakker, maar zelfgemaakt is natuurlijk het allerlekkerst. Het kost wat tijd, maar geloof ons: het is het waard. Wedden dat je hierna nooit meer een kant-en-klaar exemplaar in de winkel koopt? Ga hier naar het recept.

Engelse hot cross buns

Hot cross buns zijn heerlijke rozijnenbroodjes uit Engeland die traditiegetrouw rond Pasen gegeten worden. Ook in Nederland worden deze lekkere zoete broodjes steeds populairder. Probeer ze zelf ook: wij hebben hier het recept voor je.