Lifestylemagazine over Noord-Nederland

3x overnachten in Groningen

Droom heerlijk weg in een van deze hotels in Stad.

Tekst: Jolanda de Kruyf | Fotografie: Westcord, Prinsenhof, Miss Blanche

Het complete verhaal hierover verscheen in Noorderland 2023-1

Dompel je onder in de stad die nooit slaapt. Gewoonweg Stad, zoals de Groningers liefkozend zeggen. Staat er een weekendje weg op de planning? Boek 'ns een overnachting bij deze prachtige hotels in Groningen.

The Market Hotel

The Market Hotel aan de Grote Markt, onder de vlag van WestCord, is een nieuwkomer in het centrum met luxe en moderne kamers, een inpandig café, restaurant, wellness en eigen bakkerij. Lekker voor je ontbijtje na een goede nachtrust, maar ook voor goddelijke gebakjes, croissants en belegde broodjes to go. Handig voor lichte slapers: de kamers zijn voorzien van driedubbel glas, zodat je niets van de stadse drukte merkt.

Hotel Prinsenhof

Het viersterren boetiekhotel Prinsenhof ligt praktisch aan de voet van de Martinitoren. Je baadt er heerlijk in luxe in een van de oudste en meest monumentale panden van de binnenstad. Het Prinsenhof heeft bovendien twee restaurants waar je heerlijk kunt ontbijten, lunchen, borrelen en dineren. 

Miss Blanche

Een hotelcomplex van 45 kamers en suites verspreid over acht gebouwen aan de schilderachtige gracht Hoge der A, een van de mooiste plekjes van Groningen. Typisch Miss Blanche, een uniek hotel en met een eigenzinnig en creatief karakter. Vermoeid na een dagje Stad? Blijf “thuis” aan de kade en plof neer in het eigen (eet)café De Sigaar.