5x de leukste winkels in Groningen

Shop lokaal bij deze adressen in Stad!

Lees ook

Tekst: Jolanda de Kruyf | Fotografie: eigen beeld, Stella Dekker Fotografie – Marketing Groningen

Staat er een trip naar Groningen – of gewoonweg Stad, zoals de Groningers liefkozend zeggen – op de planning? Een bezoek aan deze bijzondere winkels mag niet ontbreken. 
Winkels Groningen

Laif & Nuver

Hoe “Grunnings” wil je het hebben…? Laif & Nuver (zeg maar lief en aardig) is een bijzondere winkel in lifestyle, cadeauartikelen en woondecoraties aan de Rode Weeshuisstraat. Oftewel in superhip Engels: een soulstore.

Winkels Groningen

Bien

Mode, woon- en lifestyletrends vind je bij Bien aan de Oosterstraat. Kleding, tassen, lampen, kussens; in deze conceptstore met een Scandinavisch tintje slaag je zeker weten voor een hippe outfit of een exclusief cadeautje.

Winkels GroningenKokotoko

Laat je niet misleiden door de naam: Kokotoko is een kledingzaak, met duurzame labels en accessoires voor dames en heren. Eerlijk is hier het trefwoord, ook voor huishoudelijke waren en lokale producten zoals posters en kaarten van Groninger ontwerpers.

Winkels Groningen

H. Witting & Zoon

Al sinds 1876 is deze hoeden- en pettenwinkel een begrip in Stad: H. Witting & Zoon huist in een klassiek pand maar herbergt een trendy collectie uit alle windstreken voor dames en heren. Ook hét adres voor sjaals en handschoenen, bretels, stropdassen of vlinderstrikken.

Winkels Groningen

Lilly & Rose

Je blijft dwalen tussen het veelkleurige assortiment van Lilly & Rose in de Folkingestraat, niet voor niets ooit verkozen tot “leukste winkelstraat van Nederland”. Cosmetica, serviesgoed, cadeaus, moois voor in huis, te veel om op te noemen. 

Laatste nieuws

Zie ook