Lifestylemagazine over Noord-Nederland

11 t/m 13 juni: het Uit-jeTent festival

Tijdens het festival kamperen bezoekers op verschillende unieke en bestaande plekken in de Noordoostpolder.

Tenten

Vakantievieren in eigen land? Tijdens het kampeerfestival Uit-jeTent verblijf je van 11 tot en met 13 juni op unieke locaties in de Noordoostpolder.

Over het festival
Het Uit-jeTent festival, georganiseerd door StEP Noordoostpolder, is een jaarlijks meerdaags evenement. Tijdens het festival kamperen bezoekers op verschillende unieke en bestaande plekken in de Noordoostpolder, om zo kennis te maken met de schoonheid van dit gebied. Van luxe “glamping” tot back to basic in de natuur: tijdens het festival zijn er verschillende kampeermogelijkheden.

Om het kampeerweekend compleet te maken worden er, naast de overnachtingen, ook activiteiten georganiseerd. Zo kunnen bezoekers op verschillende locaties in de polder genieten van cultuur, natuur, horeca en waterrecreatie.

Nieuw dit jaar
Geen tent? Dit jaar is het voor het eerst mogelijk om bij het Uit-jeTent festival een zogenoemde KarTent te reserveren. Deze kartonnen tent is geschikt voor twee personen en is waterbestendig en volledig recyclebaar.

Het Uit-jeTent festival introduceert dit jaar ook de Polder Maps, een interactieve kaart van de Noordoostpolder. Naast alle kampeerlocaties staan hier verschillende punten op waar je op eigen houtje en coronaproof naar toe kan. De kaart staat dus vol punten waar kampeerders kunnen genieten van verschillende activiteiten en locaties waar ze streekproducten kunnen halen.

Ga voor meer informatie naar de website van het Uit-jeTent festival.

Uittips
  • StEP Noordoostpolder
  • a_Taiga / iStock