Lifestylemagazine over Noord-Nederland

Culinaire stadswandeling door Groningen

Geniet tussen het wandelen door van lekkere hapjes van de lokale horeca!

stadswandeling

Door de coronamaatregelen is het straatbeeld in de stad natuurlijk lang zo gezellig niet als normaal: winkels zijn inmiddels wel weer open, maar de horeca doet alleen nog aan afhaal en bezorgen. Toch weet De Stadswandeling 050 ieder weekend een culinaire tocht op te zetten voor een plezierige en smakelijke dag door Groningen!

Genieten van een heerlijk hapje én lekker wandelen? De Stadswandeling 050 organiseert ieder weekend een unieke culinaire wandeling door Groningen-Stad, in samenwerking met lokale horeca. Je kunt je iedere week vooraf aanmelden voor een wandeling, die ieder weekend weer anders is. Een wandeling kost €3,50 per persoon. De organisatie stuurt je van te voren een link met de wandelroute, met daarbij ook lekkere deals van de lokale horeca. Bij ieder aangesloten café of restaurant kun je een hapje en/of drankje eten voor slechts €5. Ook zijn er onderweg (puzzel)opdrachten die je kunt uitvoeren. Volg tijdens de wandeling de instructies van horeca-ondernemers op en neem een mondkapje mee voor wanneer je binnen een lekker hapje of drankje wilt afhalen.

Je vind meer informatie op de website van De Stadswandeling 050. Daar kun je ook gelijk een ticket boeken. Liever in een andere stad wandelen? De Stadswandeling is tegenwoordig ook actief in Leeuwarden en Emmen. Een heerlijk uitje voor in het weekend!

Routes
  • iStock