Lifestylemagazine over Noord-Nederland

Beeldentuin De Pol vanaf 15 augustus weer geopend

Vanaf 15 augustus staan Ton en Ria Rietveld weer klaar in hun beeldentuin.

beeldentuin

15 augustus is het zo ver: De Beeldentuin van 'Expositie Beeldschoon' gaat weer open. Ton en Ria Rietveld staan klaar om iedereen op een verantwoorde wijze te verwelkomen om te genieten van de nieuwe expositie van binnen- en buitenbeelden en meer.

Van 15 augustus tot en met 27 september 2020 is de Beeldentuin en Galerie van 'Expositie Beeldschoon' bij De Pol (Kop van Overijssel) weer geopend. Kom genieten van de prachtige nieuwe expositie van binnen- en buitenbeelden, sieraden, schilderijen en wandobjecten in de smaakvol ingericht tuin van totaal 6000 m² en drie galeries.

De kunstwerken zijn veelal geïnspireerd op muziek en een vleugje dans. 25 internationale , professionele kunstenaars exposeren hun werk in zo'n 250 kunstuitingen. De tentoonstelling is enorm divers, met verschillende stijlen, disciplines en technieken. Ton en Ria Rietvelt zijn enorm gastvrij en willen dat iedereen kan genieten van de prachtige kunst. Zij staan dan ook klaar om je te verwelkomen in een huiselijke sfeer, mét 1,5 meter afstand natuurlijk.

Entree is gratis. De beeldentuin en galerie zijn op zaterdag en zondag van 13.00 uur tot 17.00 uur geopend, doordeweeks alleen op afspraak.
www.expositie-beeldschoon.nl

Uittips
  • Ria Rietveld