Lifestylemagazine over Noord-Nederland

14/2: Romantische avond in het Fries Museum

Woensdag 14 februari organiseert het Fries Museum een speciale avondopenstelling. Naast de reguliere openingstijden is het museum op Valentijnsdag extra geopend van 19.30 tot 21.30 uur.

Tekst: Fries Museum | Foto: Ruben van Vliet

Woensdag 14 februari organiseert het Fries Museum een speciale avondopenstelling. Naast de reguliere openingstijden is het museum op Valentijnsdag extra geopend van 19.30 tot 21.30 uur. Bezoekers kunnen de verschillende tentoonstellingen bekijken, op de foto gaan in een Mata Hari-photobooth en naborrelen in Café Thùs. De eerste vijftig bezoekers krijgen een gratis Valentijnscocktail. Tijdens de romantische avondopenstelling geeft een entreebewijs toegang voor twee personen.

Kom voor een originele date woensdagavond 14 februari naar het Fries Museum. Bekijk de alternatieve werkelijkheden van de pas geopende tentoonstelling Phantom Limb: art beyond Escher en ontdek in Mata Hari: de mythe en het meisje het tragische levensverhaal van Margeretha Zelle. Om de avond in stijl te beginnen krijgen de eerste vijftig bezoekers een gratis Valentijnscocktail. In de photobooth wordt de avond vereeuwigd en naborrelen kan in Café Thús met een hapje en een drankje. De avondopenstelling duurt van 19.30 tot 21.30 uur en is extra voordelig, want een entreekaartje biedt toegang voor twee personen.

friesmuseum.nl