Lifestylemagazine over Noord-Nederland

Fotografieworkshops bij zonsondergang vanaf de Waddenzeedijk

Op vrijdag 15 juni a.s. organiseren reisbureau Tour de Wadden en FotoDeVoogd weer een Fotografie Workshop aan het Wad. De WaddenExpress neemt zes fotografen in spé mee van stad naar Paesens Moddergat aan de Waddenzee.

Tekst: Tour de Wadden | Foto: Bas Meelker / Tour de Wadden

Op vrijdag 15 juni a.s. organiseren reisbureau Tour de Wadden en FotoDeVoogd weer een Fotografie Workshop aan het Wad. De WaddenExpress, een Oldtimer VW bus uit 1969, neemt zes fotografen in spé mee van stad naar Paesens Moddergat aan de Waddenzee. Aan, langs en óp de dijk leert Gerda de Voogd de deelnemers de fijne kneepjes van het fotografievak.

“We gaan voor het avondlicht, vandaar dat we rond 18.00 uur vertrekken vanaf de Grote Markt", aldus Rens Kalsbeek van Tour de Wadden. “Om 19.00 uur staan we dan aan het Wad. Dit is qua sfeer (serene rust op het Wad in combinatie met laag water) en de zonsondergang het meest gunstige moment om te fotograferen".

Het is niet de eerste keer dat beide bedrijven samenwerken. “Afgelopen jaar zijn we gestart met de fotografie workshops aan het Wad, laat Kalsbeek weten. "We wilden iets nieuws, iets bijzonders, iets creatiefs en iets buiten. We nemen de creatieve buitenmens dan ook graag mee naar de meest bijzondere plek van onze provincie en misschien wel van Nederland, het Wad"

De tour van 15 juni is de vierde op rij in een reeks van zes. Er zijn op deze datum nog een aantal plaatsen beschikbaar. Zaterdag 1 september en donderdag 13 september staan de volgende twee Fotografie Workshops gepland.

De kosten voor deelname zijn € 85,00 pp. Dit is inclusief vervoer van stad naar Wad, fotografie workshop, koffie/thee/fris, luxe belegd broodje, koek en een ‘Wadwatertje’ na afloop. Duur van de tour is +/- 5 uren Opgeven via: tourdewadden.nl/fotografieworkshop