Lifestylemagazine over Noord-Nederland

7 juli: Streekproductenmarkt Nienoord

De zomer is begonnen, dus hoogtijd voor een bezoek aan de Streekproductenmarkt Nienoord. Aanstaande zaterdag 7 juli wordt de Streekproductenmarkt Nienoord gehouden op het erf van Boerderij Oosterheerdt.

Tekst: Streekproductenmarkt Nienoord | Foto: iStock

De zomer is begonnen, dus hoogtijd voor een bezoek aan de Streekproductenmarkt Nienoord. Aanstaande zaterdag 7 juli wordt de Streekproductenmarkt Nienoord gehouden op het erf van Boerderij Oosterheerdt aan de Oosterheerdtstraat 7 in Leek. Tussen 10.00 en 16.00 uur is de markt gratis te bezoeken.

Kom naar de markt om heerlijke en creatieve producten uit te zoeken voor u thuis. Wilt u verrast worden op onze markt, kom dan zeker aanstaande zaterdag bij ons langs, want Inmakenenzo.nl staat met lekkere huisgemaakte producten, waaronder diverse zoetzuren, chutney's, piccalilly, ketchups etc, en diverse kruiden en specerijen. Deze keer nieuw in het assortiment de heerlijke eigen gemaakte rabarbersiroop. En hij is er weer de lekkere huisgemaakte vlierbloesemsiroop.

Het Lekkere Winkeltje staat er weer met heel veel verschillende soorten heerlijke droge worst. Droge worst met: peper, Beerenburg , kruidnagel , knoflook, Mediterraanse droge worst, cowboydroge worst en dergelijke. Ook is Geitenhouderij ter Veen met zijn heerlijke geitenkazen uiteraard weer van de partij. U treft ook weer de echte Poelman Aardbeien aan op onze markt en vergeet vooral de lekkere eieren niet voor een oergezellig ontbijt!

Mocht u trek hebben in een ijsje tijdens het rond lopen op de markt, dan bent u zeker op het goeie adres, want op deze markt staat het ijsbusje van Foodtruck Froyo2go met lekkere ijsjes, waaronder yoghurtijs, ook weer voor u klaar en het wordt nog gezelliger, omdat Kees en Cobie Hoiting samen op hun accordeon vanaf ongeveer 11u00 leuke liedjes te horen gaan brengen tijdens dat u de boodschappen binnen haalt op onze markt.

De eerste zaterdag van de maand begint dus goed op onze streekproductenmarkt, om de allerlekkerste en verse producten uit te zoeken, zodat u met een goed gevulde boodschappentas weer naar huis gaat en omdat de sfeer op de markt altijd gezellig is, gaat u weer met een goed humeur naar huis.

Streekproductenmarkt Nienoord

Alle producten die op de streekproductenmarkt verkocht worden, zijn in een straal van 40 kilometer rondom Leek geteeld, gekweekt of bereid. Door jam, honing, brood, eieren, kruiden, worst, groenten, aardappelen, fruit of appelsap uit de omgeving te kopen, worden niet alleen lokale ondernemers gesteund maar eet u duurzame producten die geen lange reis afgelegd hebben.

Een lijst van onze standhouders treft u aan op onze website streekproductenmarktnienoord.nl

Streekproductenmarkt Nienoord is te volgen via Facebook en Twitter.