Lifestylemagazine over Noord-Nederland

13 oktober: signeersessie Pauline Baartmans

Pauline Baartmans komt op 13 oktober bij Van der Velde Boeken in Assen voorlezen, tekenen en signeren.

Tekst en foto: Van der Velde Boeken

Kinderboekenweek 2018 in het teken van vriendschap. Pauline Baartmans, illustrator en auteur van “Thuis bij muis” komt op 13 oktober, de laatste dag van de Kinderboekenweek, bij Van der Velde Boeken in Assen voorlezen, tekenen en signeren. Een leuke activiteit voor (groot)ouders en (klein)kinderen! Thuis bij Muis

Tien jaar geleden tekende  Pauline Baartmans Muis voor het eerst op het schoolbord bij haar moeder in de klas. Iedere maand maakte zij voor haar groep een nieuwe tekening van Muis die paste bij het thema van die maand. De kinderen vonden het prachtig en al gauw stond ze in alle klassen het bord te versieren met illustraties van Muis. Toen Pauline besloot om op Facebook haar dagelijkse belevenissen voortaan te delen in illustraties was daar ineens weer dat muisje. Al haar persoonlijke avonturen en ervaringen verbeelde ze met de illustraties van Muis. Ze had hier zo veel plezier in dat ze begon met de pagina Thuis bij Muis. Hierop post Pauline nu al 6 jaar lang bijna wekelijks nieuwe illustraties en belevenissen van Muis. Ze heeft ondertussen meer dan 800 tekeningen van Muis gemaakt. Noem een situatie en Pauline heeft er wel een Muis bij getekend. 

Pauline Baartmans

Pauline Baartmans is Grafisch ontwerper en Illustrator. Ze is opgeleid als erfgoed specialist met een passie voor vormgeving en illustratie. In het bezit van een hbo diploma van de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten en twee certificaten voor grafische en digitale vormgeving van Akademie Vogue.

Informatie

Tijd: 15.00-17.00 uur

Kosten: gratis toegang