Lifestylemagazine over Noord-Nederland

De nieuwste Noorderland ligt nu in de winkels!

Wat is het Groningen-gevoel? Wij weten het wel. Het zijn de trotse Groningers die de stad en provincie zowel hip en happening als authentiek maken.

Tekst: redactie | Foto: iStock

Wat is het Groningen-gevoel? Wij weten het wel. Het zijn de trotse Groningers die de stad en provincie zowel hip en happening als authentiek maken. Een stad met z’n Martinitoren, geheime hofjes en golvende terrassen die kolkt van dynamiek en toch dat vertrouwde dorpse houdt. En natuurlijk het ommeland. Groningen etaleert de allure van eeuwen in borgen en kerken, langs maren en meren, op wierden en Waddenzee. In bedrijvige havensteden en in de tijd gestolde bolwerken van strijd. Van hoog land tot grensland. Met akkers fluorescerend van koolzaad, onder een nog échte dark sky.

Elke dag worden wij eraan herinnerd hoe mooi dit stukje Noorderland is. Dit genot begint al als we op weg zijn naar onze redactie in Groningen. Terwijl sommigen dwars door de stad naar de redactie van Noorderland fietsen, rijden andere collega’s door de provincie om op het werk te komen. Langs slingerende landweggetjes, uitgestrekte velden en eeuwenoude bossen; en dat alles met die herkenbare skyline van Groningen op de achtergrond. Terwijl we in Stad de bruisende energie voelen, genieten we in ommeland juist van alle rust en ruimte. De diversiteit zorgt ervoor dat Groningen een speciaal plekje in ons hart heeft. 

Die bijzondere liefde ligt nu voor je, verpakt in een trots themanummer. In samenwerking met Marketing Groningen stelden we een complete Groningen-special voor je samen. Dus geniet van deze extra dikke (!) editie, gevuld met de allermooiste reportages, interviews en tips die uit de stad én de provincie komen. 

Dát is het Groningen-gevoel. Wij waren al lang verkocht. Wedden dat jij ook een beetje verliefd raakt? Klik hier om de nieuwste Noorderland te bestellen!