Lifestylemagazine over Noord-Nederland

Het nieuwste nummer ligt nu in de winkels!

Wij dromen alvast heerlijk weg… Veel leesplezier én inspiratie gewenst!

Tekst: redactie

Een nieuw jaar, een nieuw begin. Voor velen is dit het perfecte moment om de balans op te maken en langgekoesterde dromen – die al jaren zijn blijven liggen – te vervullen. Eindelijk een eigen bedrijfje beginnen, naar een grotere woning verhuizen of een verre reis maken: dromen, hoe groot of hoe klein ze ook zijn, hebben we allemaal en we fantaseren er maar al te graag over. Maar eerlijk toegegeven: niet alle dromen zijn even realistisch. Want de kans dat we dit jaar de jackpot winnen of opeens een vakantiehuis in onze schoot geworpen krijgen is niet groot. Of nog beter gezegd: erg klein. Maar hoe mooi zou het zijn als 2020 het jaar wordt dat we de meest haalbare wensen wél van onze bucketlist kunnen afstrepen? 

Want dat sommige langgekoesterde dromen uitkomen, bewijst dit gloednieuwe winternummer van Noorderland. In deze editie – de allereerste van 2020! – spreken we met tientallen trotse noorderlingen die ieder een eigen droom hebben. Zo interviewde schrijfster Marloes de Moor de “mannen van Holwerd” over hun hartstochtelijke wens om het Friese dorp aan het water te krijgen. Onze Jolanda ging langs bij Rob van der Wulp, de allereerste boomhuttenbouwer van Nederland, en ontdekte hoe hij zijn jongensdroom na een carrièreswitch in vervulling bracht. Redacteur Karlijn ging binnenkijken bij Hester die na een rigoureuze verbouwing eindelijk in het huis van haar dromen woont. 

Verder dook fotograaf Tjeerd Visser de natuur in en legde de winter op een sprookjesachtige manier vast (je ziet zijn dromerige fotoreportage op pagina 40) en schreef Jan Wierenga een heerlijk leesverhaal voor bij de openhaard. Wij dromen alvast heerlijk weg… Veel leesplezier én inspiratie gewenst!

Dit nummer is vanaf nu te koop in de winkels. Gemakkelijk online bestellen? Dat kan ook via deze link