Lifestylemagazine over Noord-Nederland

Doe mee: win kaartjes voor een Candlelight concert in Groningen

Vul het formulier in en maak kans.

Tekst: redactie Noorderland | Fotografie: Fever

Sinds een aantal maanden kun je in Groningen genieten van Candlelight concerten, waarbij je omringd door duizenden kaarsen helemaal opgaat in prachtige livemuziek. Met een speciale valentijnseditie in aantocht geeft Noorderland nu een aantal gratis tickets weg voor een concert naar keuze in Groningen.

Inmiddels kun je op verschillende prachtige locaties in de stad Candlelight concerten bezoeken. Niet alleen in de iconische Martinikerk, maar ook bij het moderne DOT Planetarium vinden magische muziekavonden plaats.

Candlelight concerten

Het concept van Candlelight is ontstaan om klassieke muziekconcerten naar een breder publiek te brengen. Op bijzondere locaties zit je rond een podium met duizenden kaarsen, waardoor er een unieke sfeer ontstaat.

Bij de concerten van Candlelight kun je luisteren naar klassieke componisten als Vivaldi, maar ook film- en popmuziek komen aan bod. Ben je groot fan van Queen, ABBA of Coldplay? Met klassieke instrumenten en de sfeer van Candlelight ervaar je de herkenbare muziek van deze artiesten op een totaal nieuwe manier.

Valentijnsshow

Op vrijdag 16 februari vindt er een speciaal Candlelight concert plaats in de Martinikerk, die volledig in het teken staat van de liefde. Tijdens deze Valentijnsshow kun je genieten van diverse romantische nummers, waaronder muziek uit bekende films als Breakfast at Tiffany's, Titanic en Romeo and Juliet.

Daarnaast komt er ook muziek langs van diverse artiesten, met onder andere Radiohead’s True Love Waits en Casablanca’s As Time Goes By. De nummers worden gespeeld door een lokaal strijkkwartet. Of je nu met je partner, vrienden of familie het concert bezoekt, het belooft een bijzondere avond te worden.

Win tickets met Noorderland

Wil je ook de Valentijnsshow of een ander Candlelight concert bijwonen in Groningen? Noorderland geeft 3x twee kaartjes gratis weg aan onze lezers voor een concert naar keuze in de stad. Je kunt tot en met 1 februari 2024 meedoen door het onderstaande formulier in te vullen. Winnaars ontvangen persoonlijk bericht.

[mail-win-form id='4']

Heb je gewonnen? Dan ontvang je een vouchercode, waarmee je zelf een concert kunt uitzoeken dat in Groningen plaatsvindt in februari 2024. De code kun je gebruiken in de app van Fever om gratis tickets te bestellen. Download de app op je iPhone of Android-telefoon.