Lifestylemagazine over Noord-Nederland

Appingedam is de mooiste plaats van Noord-Nederland 2023

De winnaar is bekend!

Summer view of Dutch medieval houses with hanging kitches at the Damsterdiep canal in Appingedam, Groningen, The Netherlands

Volgens de lezers van lifestylemagazine Noorderland mag Appingedam zich de mooiste plaats van Noord-Nederland 2023 noemen. Dit maakt de redactie bekend in de nieuwe Eropuitspecial, die vanaf nu verkrijgbaar is. Liefhebbers van het noorden stemden op de mooiste plaats van Drenthe, Groningen of Friesland. Uit alle inzendingen kwam Appingedam als winnaar uit de bus. 


Appingedam heeft ‘t allemaal

Lezers roemden de monumentale panden, de hangende keukens en de gezellige en gemoedelijke sfeer van het eeuwenoude stadje. Daar kon de redactie het niet anders dan mee eens zijn, want Appingedam heeft het nu eenmaal allemaal. In de nieuwste editie van Noorderland lees je alles over Appingedam en deelt de redactie tips voor leuke adressen en uitjes in de mooiste plaats van Noord-Nederland. Enkele andere plaatsen in het noorden, zoals Veenhuizen en Hindeloopen, krijgen in het magazine ook een speciale vermelding.

appingedam

Het beste van het buitenleven

De nieuwe Eropuitspecial van Noorderland staat volledig in het teken van het beste van het buitenleven in het noorden. Lezers kunnen zich laten inspireren met de prachtigste wandel- en fietsroutes, talloze leuke uittips en mooie reportages. Zo fietste de redactie voor deze speciale editie langs de kleurrijke vlasvelden en het vissersverleden van Friesland en reisden ze terug in de tijd in Vesting Bourtange.

Leuk Logeren: De Vijgenhof in Appingedam

De Eropuitspecial van Noorderland is van 23 mei tot 27 juni 2023 bij alle (grotere) verkooppunten, zoals supermarkten en boekhandels, in heel Nederland te koop voor €7,99.

Beeld: Martin Bergsma/Adobe Stock

Magazine
  • Summer view of Dutch medieval houses with hanging kitches at the Damsterdiep canal in Appingedam, Groningen, The Netherlands