Lifestylemagazine over Noord-Nederland

Op deze datum gaat Boer Zoekt Vrouw weer van start

Premiere van de 3D-kinderfilm Apenstreken

Goed nieuws voor fans van het programma: er staat een nieuw seizoen van Boer Zoekt Vrouw voor de deur! KRO-NCRV maakte vandaag bekend op welke datum het dertiende seizoen van het ongekend populaire programma van start gaat en deelt alvast informatie over de deelnemende boeren. 

Nieuw seizoen

Het twaalfde seizoen van de serie is inmiddels alweer even geleden: op 29 augustus 2021 ging de zoektocht naar de liefde van start, en in het voorjaar van 2022 konden we de ontluikende romances van de verschillende boeren volgen op tv.

Inmiddels zijn we dus aangekomen aan een dertiende seizoen. Natuurlijk is de serie nog altijd een succesformule, maar er wordt dit keer toch weer gekozen voor een kleine twist op het bekende verhaal.

Op reis

Net als in het negende seizoen, worden er dit keer verschillende boeren gevolgd die wonen en werken door heel Europa. Bij de teaserfoto die omroep KRO-NCRV deelde via Instagram valt te lezen dat Yvon dit keer door heel Europa boeren begeleidt bij hun zoektocht naar de ware. “Deze keer reist ze daarvoor af naar verschillende landen binnen Europa”, staat in het bijschrift van de foto.

Uit het kiekje kunnen we verder opmaken dat er vijf boeren centraal staan in het nieuw seizoen. Met een prachtig strandkiekje krijgen we vast een voorproefje van wie het komende seizoen op tv te zien zijn. De website van het programma verraadt al dat de leeftijden van de boeren tussen ‘begin 20 tot in de 60 jaar’ liggen, en dat zij uiteenlopende ervaringen hebben.

Aftrap

We moeten nog héél even geduld hebben voor het nieuwe seizoen van start gaat. “Jaaa, eindelijk mogen we verklappen wanneer we weer van start gaan met het nieuwe seizoen van Boer zoekt vrouw! Op zondag 9 april is het zover”, schrijft de omroep bij de foto.

Yvon Jaspers deelt bovendien: “Ze staan te popelen zich voor te stellen en hopen dat na 9 april die ene brief geschreven wordt van iemand die nu nog niet eens van hun bestaan weet. Dat maakt het weer enorm spannend!” Kortom: zorgen dat je voor de buis zit op 9 april.

Bron: Tips en Weetjes | Beeld: NL Beeld / BrunoPress

Cultuur
  • Premiere van de 3D-kinderfilm Apenstreken op De Geitenboerderij in het Amsterdamse Bos. Op de foto: Yvon Jaspers