Lifestylemagazine over Noord-Nederland

15 augustus: 25-jarig jubileum Boomkroonpad

Op deze feestelijke dag worden er verschillende activiteiten georganiseerd.

Boomkroonpad

Zondag 15 augustus 2021 is het exact 25 jaar geleden dat het Drentse Boomkroonpad in Drouwen werd geopend. Dit unieke pad door de boomtoppen maakte veel mensen nieuwsgierig en was vanaf de opening al een echte publiekstrekker: sinds de zomer van 1996 hebben zo'n 2,5 miljoen bezoekers genoten van het uitzicht op 22,5 meter hoogte en de prachtige natuur rondom het Boomkroonpad.

Activiteiten
Om het jubileum te vieren hebben de medewerkers van het Buitencentrum Boomkroonpad entertainer Jos Tipker uitgenodigd om er een feestelijke middag van te maken. Tipker zal met zijn vingervlugge magie en bijzondere trucs kinderen vermaken op het plein bij het Buitencentrum. Naast dit entertainment voor de kids is er een foto-expositie uitgezet. Er zijn 23 foto’s te zien die een goed historisch beeld geven van de bouw van het Boomkroonpad en de faciliteiten eromheen.

Informatie
Om het Boomkroonpad verantwoord te bezoeken zijn bezoekers verplicht om via de website een kaartje te kopen met een tijdsslot. Het Buitencentrum Boomkroonpad is dagelijks geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur.

Uittips
  • Staatsbosbeheer
  • Marketing Drenthe - Leonie Zwiers