Lifestylemagazine over Noord-Nederland

17 juni: intuïtieve wandeling over de Hondsrug

Ga mee op ontdekkingstocht over de Hondsrug in Drenthe.

Wandeling

Ervaar een verbinding met de natuur tijdens een intuïtieve wandeling op 17 juni over de Hondsrug, georganiseerd door Buitencentrum Boomkroonpad van Staatsbosbeer.

Ieder natuurgebied heeft een eigen sfeer en energie. Het is verrijkend, bijvoorbeeld voor je innerlijke kalmte, om je hierop af te stemmen en je ermee te verbinden. Ga daarom mee op een bijzondere ontdekkingstocht over de Hondsrug in Drenthe. De tocht wordt grotendeels gelopen in stilte. Gaandeweg zal je je verbinden met het moment en de plek waar je bent. Daardoor kom je ook meer in verbinding met jezelf.

Buitencentrum Boomkroonpad organiseert deze zogeheten Spirit of Nature-wandelingen samen met Gabriëlle Kuijer van Intuitive Trails. Kijk voor meer informatie op www.intuitivetrails.nl.

Informatie
De tocht begint om 19.30 uur en duurt ongeveer 3 à 4 uur. De kosten zijn €19,50 per persoon. Je kunt je vooraf aanmelden via de website van Staatsbosbeheer. Let op: draag tijdens de tocht comfortabele kleding, passend bij het weer, en neem eventueel iets te drinken en te eten mee voor onderweg.

Uittips
  • Staatsbosbeheer Buitencentrum Boomkroonpad
  • Staatsbosbeheer Buitencentrum Boomkroonpad