De meeste geliefde winterjassen van wandelaars

Voor de fanatieke wandelaars die het niet kunnen laten om door de natuur te slenteren in de koudere maanden, is een winterjas die je beschermt tegen alle winterse elementen een absolute must.

Lees ook

Voor de fanatieke wandelaars die het niet kunnen laten om door de natuur te slenteren in de koudere maanden, is een jas die je beschermt tegen alle winterse elementen een absolute must. Nu het eind van het winterseizoen in zicht is en er mooie aanbiedingen te vinden, is het misschien een moment om te kijken naar een nieuwe winterjas van topkwaliteit.

Een merk dat erg populair is onder wandelaars en wintersporters is Moncler. Hun gewatteerde jassen zijn al decennia bekend over de hele wereld. Door de jaren heen heeft Moncler veel geïnvesteerd in stijl en technologie, met als resultaat mooie en praktische jassen die perfect zijn om elke storm of regenbui te trotseren. Dankzij de hoogwaardige kwalitatieve materialen zijn de jassen warm, duurzaam en licht qua gewicht. Moncler biedt zowel winterjassen aan voor heren als dames.

Een aantal voorbeelden van Moncler winterjassen die verkrijgbaar zijn via kledingplatform Winkelstraat.nl:

Beeld: Moncler

Laatste nieuws

Zie ook

Winnen: 2x emaillen mokken

Wat een kleurrijke motieven op deze emaillen mokken van Wild en Wolf! Maak nu kans op een van de mokken.

101 Assenaardigheden en meer

101 Assenaardigheden en meer is het tweede deel in de Nieuwe Asser Historische Reeks. Martin Hiemink laat je in dit boek meegenieten van indrukken van en weetjes over Assen.

Fit vega(n) food

Voedingsdeskundige Nanneke Schreurs en foodie José van Riele laten zien dat je ook met een vegetarisch of veganistisch dieet een gezonde lifestyle kunt hebben. Ze helpen je op weg met heerlijke plantaardige recepten.

Boeken- en muziekmarkt in Coevorden

Op zaterdag 23 juni vindt de jaarlijkse boekenmarkt plaats in het historische centrum van Coevorden. Ieder jaar wordt deze markt georganiseerd door de activiteitencommissie en trekt liefhebbers vanuit het hele land.

8/6 – 10/6: 3-daagse boekenbeurs in Gorredijk

Leeuwarden-Fryslân is in 2018 culturele hoofdstad van Europa, Gorredijk is 8, 9 en 10 juni aanstaande boekenhoofdstad van Nederland. Alle 6700 aanwezige ramsjtitels, in totaal meer dan drie miljoen boeken, worden scherp geprijsd.